Wat kost het?

Wij proberen de reparatiekosten voor uw wasmachine, vaatwasser, droger of koelkast zo laag mogelijk te houden en rekenen daarom géén voorrijkosten.

Waar u wel voor betaald is de storingsdiagnose, deze bedraagt €65,- en is inclusief een kwartier reparatietijd. Hier zijn onderdelen niet bij inbegrepen, de kosten voor onderdelen verschillen per merk en per apparaat.

Als onze monteur langer bezig is dan 15 minuten rekenen wij €19,50 per kwartier. Uiteraard gebeurd alles met u in overleg en heeft u geen verassingen achteraf.

Heeft u besloten om na de storingsdiagnose van onze monteur uw apparaat toch niet te laten repareren? Dan betaald u alsnog 65 euro, het maakt niet uit hoeveel minuten de monteur bezig is geweest om de storing vast te stellen.

Wat zijn de tarieven voor zakelijke klanten?

Zakelijke klanten betalen een ander bedrag, namelijk €92,50 (inclusief BTW.)
Wel is het zo dat u de mogelijkheid heeft om achteraf op factuur te betalen.

Wat zijn de betaalmethodes?

Wellicht heeft u geen contant geld in huis, maakt u zich maar geen zorgen. Onze monteur heeft een mobiel PIN apparaat bij zich. U kunt dus contant of per PIN betalen, wat u zelf fijner vindt.

Hoe zit het als ik mijn afspraak wil cancelen?

Staat uw afspraak vast? Vanaf dan kunt u niet meer kosteloos annuleren. Er gelden namelijk annuleringsvoorwaarden. Dat zijn kosten doordat u de afspraak annuleert:

– geschiedt de annulering binnen 24 uur, dan betaalt u het standaardtarief van 65 euro
– geschiedt de annulering binnen 72 uur, dan betaalt u 25 euro

Wij hebben deze voorwaarden laten opstellen zodat wij verzekerd zijn van ons werk en onze planning.

De monteur is hier geweest, maar er was niemand op locatie.

Als een van onze monteurs voor een gesloten deur komt te staan is dat voor ons erg hinderlijk en rekenen wij een “no-show” boete. Deze boete bedraagt het starttarief van €65,- (deze ontvangt u per post of per e-mail). Ook is er de mogelijkheid dat wij u een betaalverzoek sturen via het welbekende “Tikkie” app.

Vriendelijk vragen wij u om tijd vrij en gereserveerd te houden tijdens het geplande reparatiebezoek.

Hoe zit het met voorrijkosten?

U heeft een defect witgoed apparaat en het laatste waar u op zit te wachten zijn hoge en onnodige kosten, dat begrijpen we goed en rekenen daarom geen voorrijkosten. Hiermee zijn we dan ook de goedkoopste witgoed reparatie service van de gehele regio Den Haag. Vaak rekenen andere reparateurs voorrijkosten en ook nog eens extra kosten voor het vaststellen van de diagnose.

Waar u wel voor betaald is de storingsdiagnose, deze bedraagt €65,- (inclusief 15 minuten reparatietijd)