Witgoed herstel Antwerpen nodig?

Professionele en ervaren witgoed monteurs!

Wasmachine herstel
Koelkast herstel
Vaatwasser herstel
Droger herstel
Ervaren monteurs

Momenteel 3 witgoed monteurs beschikbaar in Antwerpen.

Bel +31686681181Storing melden
Witgoed merken

EERLIJK ADVIES

Bij ons kunt u terecht voor alle belangrijke huishoudelijke apparaten, het maakt niet uit wat het merk of model is. Al onze monteurs zijn opgeleid, gediplomeerd en krijgen periodiek scholing om zo bij te blijven van de laatste trend en ontwikkelingen rondom witgoed. Dankzij jarenlange ervaring op het gebied van herstelling met verschillende soorten huishoudelijke apparaten, merken en modellen kunnen wij iedere herstelling voor u afwikkelen. Wij zorgen ervoor dat u een eerlijk advies krijgt over de herstelling zodat u niet onnodig geld kwijt bent.

ALL-IN TARIEF 100% TRANSPARANT

Wij hebben standaard een hoge voorraad aan diverse onderdelen, zodat wij bij het eerste bezoek uw apparaat direct kunnen repareren. Wij werken uitsluitend met originele, nieuwe onderdelen die wij direct vanuit de leveranciers geleverd krijgen. Op al onze onderdelen heeft u standaard garantie.

Bij de herstelling zullen wij eerst proberen om uw witgoed apparaat zonder aanschaf van nieuwe onderdelen te repareren. Zo zorgen wij ervoor dat u niet onnodig geld uitgeeft aan uw herstelling. Al onze monteurs zijn gediplomeerd en worden periodiek bijgeschoold om zo bij te blijven van de nieuwste technieken en ontwikkelingen rondom witgoed herstelling.

U betaalt bij ons altijd een all-in tarief van 65 euro waarbij u een volledige diagnose krijgt met 15 minuten herstelling. Bij de diagnose krijgt u een eerlijk advies of de herstelling eventueel hoger kan uitvallen doordat de monteur bijvoorbeeld onderdelen nodig heeft of omdat hij langer dan 15 minuten bezig zal zijn met de herstelling.

We zullen geen herstelling uitvoeren zonder uw voorafgaande toestemming. Wilt u nu een afspraak met een van onze monteurs? Neem dan direct contact op voor het maken van een afspraak.

Witgoed herstel Antwerpen

Direct een afspraak maken
Alle merken & soorten witgoed
100% eerlijke storingdiagnose
Géén voorrijkosten
Géén parkeerkosten
Meer dan 30 jaar ervaring
Beste in wasmachine herstel
Ervaren & professioneel

VAATWASSER HERSTEL ANTWERPEN

Vaatwassers staan bekend om hun duurzaamheid, ze kunnen daarom vaak jarenlang meegaan. Een vaatwasser wordt vaak dagelijks intensief gebruikt en het wordt geadviseerd om periodiek een onderhoud te geven. Toch komt het helaas voor dat een vaatwasser toch een storing of defect krijgt.

U kunt dan direct bij ons terecht om dit te verhelpen. Vaak is de aanschaf van een nieuwe vaatwasser te duur en is een herstelling van een paar tientjes al voldoende om weer een aantal jaar met uw vaatwasser verder te kunnen. Onze ervaren monteurs kunnen ieder merk of model vaatwasser voor u repareren. Wij zullen ten alle tijden proberen om uw vaatwasser zo snel en voordelig mogelijk te repareren.

U kunt 7 dagen per week bij ons terecht voor uw vaatwasser. Plan nu een afspraak in bij een van onze witgoed planners of vul online het aanvraagformulier in!

Bekende problemen die voorkomen bij vaatwassers:

Water blijft in de vaatwasser staan
Deur van de vaatwasser lekt
Display van de vaatwasser werkt niet
Vaatwasprogramma stop niet
Vaatwastablet wilt niet goed oplossen
De vaatwasser wast niet goed schoon
De vaat wilt niet goed drogen
De vaatwasser stinkt

Vaatwasser herstel Antwerpen

De beste tarieven
Snel gerepareerd
24/7 beschikbaar
Ervaren monteurs
Herstel garantie

WASDROGER HERSTEL ANTWERPEN

De meeste mensen hebben een wasdroger omdat ze hun was snel willen laten drogen. Het is dus erg vervelend als de wasdroger stuk gaat… dit betekent dat uw was opgehangen moet worden en dit kost vaak extra tijd. Gelukkig hebben onze monteurs dankzij jarenlange ervaring kennis van wasdrogers en kunnen zij vakkundig en snel uw wasdroger repareren. Vaak is de aanschaf van een geheel nieuwe wasdroger niet nodig en kunt u uw wasdroger voordelig laten repareren. Dit bespaart u alleen maar geld!

Onze ervaren monteurs kunnen ieder merk of model wasdroger voor u repareren. Wij zullen ten alle tijden proberen om uw wasdroger zo vakkundig en voordelig mogelijk te repareren. U kunt 7 dagen per week bij ons terecht voor uw vaatwasser. Heeft uw wasdroger op dit moment een storing of defect? Wacht dan niet langer en schakel direct een van onze ervaren monteurs is. Vul het online aanvraagformulier in of neem telefonisch contact op met een van onze witgoed planners.

Bekende problemen die voorkomen bij wasdrogers:

Droger maakt veel lawaai
Droger gaat niet aan
Trommel draait niet
Was wordt niet goed droog
Droger lekt water
De wasgoed krimpt
Vlekken op de was
Droogprogramma duurt te lang

Wasdroger herstel Antwerpen

De beste tarieven
Snel gerepareerd
24/7 beschikbaar
Ervaren monteurs
Herstel garantie

TELEFONISCH ADVIES WITGOED HERSTEL ANTWERPEN

Soms kunnen wij u telefonisch advies geven omdat wij door de jaren heen al veel problemen direct herkennen. Een veel voorkomend probleem is wanneer uw wasmachine een hard ratelend geluid maakt, alsof het ijzer op ijzer is. Wij adviseren hier altijd om uw wasmachine per direct uit te zetten. U dient alle was uit de trommel te halen en eerst te controleren of er een muntje of ander voorwerp in de trommel zit. Wanneer dit het geval is kunt u dit meteen verwijderen en zal het probleem opgelost moeten zijn. Vind u toch niks? Dan raden wij aan om een afspraak in te plannen met een van onze monteurs. Als u namelijk niks geks ziet in de trommel dan kunnen wij via de telefoon niet zien wat het probleem kan zijn.

Witgoed merken
Antwerpen Mechelen
Turnhout Geel
Lier
Antwerpen

Alle regio’s rondom Antwerpen (+25km). Geen voorrijkosten en parkeerkosten.

Teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in Of bel +31686681181 en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ons altijd bereiken voor informatie of advies. Helaas kunnen wij niet met u meekijken om te zien wat het probleem is. Aan de hand van de probleem omschrijving zullen wij ons best doen om u eerst telefonisch te helpen. In de regio Antwerpen rekenen wij geen voorrijkosten en onze tarieven voor witgoed herstelling zijn altijd laag. Wij werken namelijk met een all-in tarief van 65 euro voor een volledige diagnose met 15 minuten herstelling.

Heeft een van uw witgoed apparaten een storing of defect? Neem dan direct contact met ons op voor het maken van een afspraak. U kunt 24/7 ons online aanvraagformulier invullen of tijdens kantoor uren ons telefonisch bereiken.

STORINGSDIAGNOSE SNEL EN EFFICIËNT IN ANTWERPEN

Tijdens de diagnose fase zal de monteur met zekerheid kunnen aangeven wat het probleem precies is aan uw wasmachine, droger, vaatwasser etc. Ook wordt er tijdens de diagnose ook een exacte prijsopgave gemaakt zodat u precies weet wat u kwijt bent. Soms is het namelijk noodzakelijk om onderdelen te gebruiken of heeft de monteur langer dan 15 minuten herstelling tijd nodig om de herstelling helemaal af te ronden.

Al onze monteurs hebben een jarenlange ervaring met het oplossen van storingscodes van allerlei soortenmerken wasmachines, vaatwassers en drogers. Hierdoor kunnen zij de diagnose snel en efficient voor u uitvoeren. Gaat u akkoord met de volledige prijsopgave na de diagnose? Dan zal de monteur direct voor u aan de slag gaan, zodat u weer snel gebruik kunt maken van uw wasmachine ,vaatwasser of droger.

Wilt u een defect of storing aan uw wasmachine, vaatwasser of droger zo snel mogelijk gerepareerd hebben? Dan kunt u 7 dagen per week bereiken voor het maken van een afspraak. In Antwerpen en omgeving rekenen wij geen voorrijkosten en kunnen vaak dezelfde dag nog langskomen! Wij weten dat een goed functionerende witgoed apparaat essentieel is om uw huishouden draaiende te houden en zullen daarom alles op alles zetten om u zo snel mogelijk te helpen!

Heeft u vragen of wilt u een medewerker spreken? Neem dan nu telefonisch contact op!

WERKWIJZE WITGOED HERSTEL AFSPRAAK ANTWERPEN

1. AFSPRAAK INPLANNEN

Onze witgoed planners staan je graag te woord over het maken van een witgoed herstelling afspraak op een datum en tijd dat u goed uitkomt.

2. MONTEUR OP LOCATIE

Een van onze ervaren monteurs komt bij u langs op locatie en maakt een diagnose van het defect. Bij de diagnose wordt er duidelijk wat er precies aan de hand is en of u eventueel meer dan het all-in tarief moet betalen. Zo weet u altijd wat u uiteindelijk moet betalen.

3. HERSTEL UITVOEREN

Na uw akkoord van de herstelling gaat de monteur direct aan de slag om uw witgoed apparaat weer aan het werk te krijgen.
Henk
uit Antwerpen
Wasmachine reparatie

"De witgoed herstel service was snel en vakkundig. Wij zijn blij dat we zo goed en snel geholpen zijn en weer kunnen wassen."

review

Karmen
uit Turnhout
Wasmachine reparatie

"Wasmachine defect, 's morgens gebeld en op de afgesproken tijd op locatie. Snel geholpen, afspraken goed nagekomen, prijsafspraak vooraf. Zeer tevreden!"

review

Merel
uit Lier
Vaatwasser reparatie

"Mijn vaatwasser was kapot, maar door de snelle reparatie service nog voor het weekend gemaakt! Vriendelijke monteur, bedankt voor alles."

review

Juriaan
uit Mechelen
Wasdroger reparatie

"De witgoed monteur heeft veel ervaring met veel verschillende soorten droger machines, daarnaast levert hij een zeer goede en snelle service!"

review

Thobias
uit Geel
Droger reparatie

"We waren lang op zoek naar een goede monteur die onze droger kon maken, eindelijk hier gekomen en we zijn zeer goed geholpen."

review

Matthea
uit Antwerpen
Vaatwasser reparatie

"Goede en snelle vaatwasser herstel service, zeer aanbevolen! Uitstekende service, verstand van zaken en dus zeker aan te bevelen."

review

Herstelling aanmelden

Vul ons formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

24/7 BEREIKBAAR WASMACHINE HERSTEL ANTWERPEN

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is dat uw wasmachine naar behoren functioneert. Zodra uw wasmachine een storing of defect heeft staat uw hele huishouden stil!

Bij ons kunt u 24/7 terecht voor het melden van een storing of defect aan uw wasmachine. Vul eenvoudig ons online aanvraagformulier in en een van onze medewerkers neemt dan binnen 24 uur contact met u op! Onze monteurs komen altijd aan huis zodat u niet uw wasmachine helemaal naar ons hoeft te sjouwen. Wij komen voor een all-in tarief van 65 euro al bij u langs. U krijgt voor deze prijs een volledige diagnose met 15 minuten herstelling. Woont u in Antwerpen of omgeving? Dan betaalt u ook geen extra voorrijkosten!

Uit ervaring blijkt dat klanten in de toekomst ons vaker inschakelen wanneer zij problemen ondervinden met hun witgoed apparaat. Dit is erg fijn voor de klant, aangezien er helaas weinig betrouwbare witgoed monteurs beschikbaar zijn. Zo weten de klanten altijd dat ze bij ons terecht kunnen wanneer zij problemen ondervinden aan een van hun witgoed apparaten.

Uiteraard zijn onze prijzen voor het repareren van witgoed bijzonder voordelig omdat wij werken met een all-in tarief. Zo weet u als klant waar u op kunt rekenen en bepaalt u zelf of u de herstelling wilt laten doorgaan wanneer bij de diagnose blijkt dat er onderdelen of meer tijd nodig is. U betaalt dan alleen het all-in tarief en kunt dan afzien van de verdere herstellingkosten.

Bij ons krijgt u standaard garantie op onderdelen en montage. Wij werken transparant en geven altijd 100% eerlijk advies. Soms is een herstelling niet rendabel waardoor de monteur kan adviseren om een nieuwe apparaat aan te schaffen. Zo garanderen wij dat u niet onnodig geld uitgeeft.

Ziet u een storing aan uw wasmachine of vertoont uw wasmachine een defect? Geen paniek, u kunt ons 24/7 bereiken en wij zullen ervoor zorgen dat een van onze monteurs u snel komt helpen.

Vul vandaag nog het online aanvraagformulier in of neem contact op met een van onze medewerkers via het nummer: +31686681181

Witgoed herstel Antwerpen

Direct een afspraak maken
Alle merken & soorten witgoed
100% eerlijke storingdiagnose
Géén voorrijkosten
Géén parkeerkosten
Meer dan 30 jaar ervaring
Beste in wasmachine herstel
Ervaren & professioneel

Hoeveel kost een witgoed herstel service?
Voor een all-in prijs van €65,- krijgt u van ons een volledige diagnose en 15 minuten herstel. Indien de herstelling langer duurt dan 15 minuten, betaalt u €19,50 per kwartier extra.
Hoe werkt witgoed herstel?
Bij een witgoed herstel service komt de monteur eerst langs voor een volledige diagnose. Zo weet de monteur wat uw witgoed apparaat mankeert. De monteur zal altijd proberen om bij de eerste afspraak uw apparaat te repareren. Maar soms moet de monteur terugkomen omdat hij een speciaal onderdeel nodig heeft voor de herstel service. Er zal dan een vervolgafspraak worden ingepland.
Zit er ook garantie op de herstelling?
U heeft bij ons standaard 3 maanden garantie op de herstelling en 1 jaar op onderdelen.
Kan ik ook met PIN betalen?
Ja, u kunt bij ons met de PIN betalen of contant afrekenen voor een witgoed herstel service.
Hoe werkt een herstel afspraak maken?

Een afspraak inplannen voor een witgoed herstelling kan door middel van ons storingsformulier op de website of telefonisch via +31686681181